KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Kayabaşı İlkokulu

.
KAYABAŞI MAH. 41029 SOKAK KAYABAŞI ILKOKULU NO 3 DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Şimdiyi en iyi şekilde kullanıp,geleceğe ışık tutmak;Ülkemizin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi bir üst öğrenime,hayata çağımızın gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde,gelişimsel rehberlik anlayışı ile üretken öğretimi bireyselleştiren bir anlayışla akademik başarıyı artırmak. Sevmek,çalışmak,başarmak ilkesini esas alarak yeterli bilgi,beceri ve tutumları kazandırmak.
Kütüphane Kitap Sayısı :530
Öğretim Şekli :Öğlenci( Muhsin Yazıcıoğlu Ortaokulu sabahçı Kayabaşı İlkokulu öğlenci)
ÖĞLENCİ: 13.10-17.50
Ulaşım
Okulumuz şehir merkezi Kayabaşı mahallesindedir (Haydarlı semti). Haydarlı semtinden geçen tüm otobüslerle ulaşım sağlanabilir.
Okulumuz Kahramanmaraş İli merkez Dulkadiroğlu İlçesi Kayabaşı Mahallesindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz merkez Dulkadiroğlu ilçesindedir.İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 3 km, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2 km mesafededir.
Sportif Etkinlikler
Okul içi satranç turnuvası her yıl yapılmaktadır. Öğrenciler masa tenisi, voleybol ve basketbol oynayabilmektedir. Her yıl çeşitli spor dallarında turnuvalar yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Yürütülen proje ve dersler kapsamında öğrenciler, deney, gözlem ve yaparak-yaşayarak öğrenme etkinlikleri yapmaktadır.
Proje Çalışmaları
Velilere yönelik "Başarıda Okul-Veli İletişimi" projesi kapsamında her yıl velilere yönelik seminer ve kurslar yapılmaktadır. "Bilime Adım Atanlar" projesi sayesinde öğrenciler bilimi daha çok sevmeye başladılar.