KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Kayabaşı İlkokulu

Ock

3 D sınıfı öğrencilerimiz hızlı ve doğru karar verebilmek ve problemler karşısında çözüm yolları üretebilmek gibi becerilerini geliştirmek için sınıflarında zeka oyunları etkinliği düzenlediler.

Ock

4 D sınıfı öğrencilerimiz bilim saati etkinliği ile bilimsel değerlerin önemini ve problem çözme süreçlerinde bilimsel tekniklerin nasıl kullanıldığını ve hayatımızı kolaylaştırdığını bilim saatı dersi ile öğrenmeye çalıştılar.

Ock

4 C sınıfı öğrencilerimiz faaliyet haftası etkinlikleri kapsamında akıl ve zeka oyunları etkinliği düzenlediler

Ock

1. sınıf öğrencilerimiz öğrendikleri yeni kelimeler ile kelime bulma oyunu oynadılar. Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

3. Sınıf öğretmenlerimiz hazırladıkları kermes programı ile yapmış oldukları etkinliklerinde belirledikleri hayır kurumları için bağış kampanyası düzenlediler. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Ock

2 B Sınıfı öğretmenimiz Özgür ÇABUK öğrencileriyle birlikte paylaşmak güzel adlı etkinlikleriyle paylaşmanın hayatımızdaki önemine dikkat  çektiler.

Ock

2/C Sınıfı dönem sonu faliyetleri kapsamında kermes düzenledi. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

2- C sınıfı öğrencilerimiz evlerinden getirdikleri oyuncaklarını arkadaşlarıyla paylaşarak güzel bir farkındalık yarattılar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize bu güzel davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

Dönem sonu faliyetlerimiz kapsamında 4-B sınıfı öğretmenimiz sınıfında kermes programı düzenlemiştir. Öğretmenimize, öğrencilerimize ve emeği geçen paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzda 4. sınıflar bilgi yarışmasını gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Dönem sonu faliyetlerimizi 3. sınıflar bilgi yarışması ile okulumuzda gerçekleştirdik.  Yarışmaya katılan öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 2-D sınıfında zıt anlamlı kelimelerle bilen oturur oyununu oynadık